مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام شکایت ما از کسی که مال غیر به ما فروخته شده کلا رد شد ب علت نداشتن ادله کافی درصورتی که ما 30 سال هست ساکن خانه هستیم و بنای دو طبقه ساختیم الان اوقاف مبلغ دو میلیارد از ما میخواد ما باید چیکار کنیم ؟ و اینکه میتونه ملک رو مزایده بزاره ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت شما به خاطر مرور زمان رد شده باشد می توانید دا‌دخواست حقوقی مناسب بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید رای دادگاه کیفری را اعتراض نمایید یا از طریق حقوقی پیگیری کنید اما در نهایت چاره‌ای جز اجرای قانون نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما انتظار دارید بدون اینکه مدارک شما توسط وکیل مطالعه شود، مشکل شما به این بزرگی حل شود !

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که اقدام به ثبت دادخواست بفرمائید.