مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن پروانه بهره برداری چاه کشاورزی عمیق

سلام پدرم چهار حلقه چاه کشاورزی در استان کرمان شهرستان رودبار جنوب با پروانه بهره برداری از سال 1383 صادر شدن داره که تا سال 1390 هر چهار حلقه فعال بودن از 1390 بخاطر کمبود آب هر دو سه سال یکی را برقی و کف شکنی میکردیم. ما نه فرزند هستیم دو پسر و هفت دختر یک چاه به من رسیده که پسر بزرگ هستم یکی به برادر کوچکم و دو حلقه به خواهرام متاسفانه بخاطر بحث طایفه ای و قتل هفت سال زندان بودم و آلان زندان با کار هستم یک سال هست میرم آبیاری که مجوز برقی و کف شکنی بده میگه چاه شما بخاطر چند سال غیر فعال بوده پروانه رو باطل کردیم حالا من چه ....تو سرم بریزم اگر دولت کمکم نکنه بخدا رئیس وقت که باطل کرده و رئیس حال رو اگر نکشم شرف ندارم .لطفا مشاوره بدین بخاطر خدا من چطور بعد این همه بدبختی خرج بچه هام بدم رودبار جنوب استان کرمان منطقه محروم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست پیگیری نمایید که علت آن چه بوده است پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع مطروحه‌ را از طریق مرجع مربوطه پیگیری نمائید.