مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم خانه

با سلام
خواهر من چهارسال پیش یدونه اتاق خواب و آشپزخونه و حمام و دستشویی به سالن خونه بابام اضافه کرده و الان حدود 5 سال اونجا زندگی میکنه یعنی خونه بابام ولی با ساخت این چیزا پله خونه جدا شده ولی خطی به اسم ابجیم نوشته نشد نه کنتوری هم به نامش نیست
من میخاستم بدونم اگه بابام خونش رو بخاد بفروشه چه جوری باید بین من و خواهرم ارث و تقسیم کنه من نمیخام حق و ناحق بشه.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر آنچه که به نام پدر باشد تقسیم می‌شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم کارشناس مربوطه قیمت را تعیین خواهد کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون هر آنچه که به شکل رسمی به نام پدر است بین ورثه ایشان تقسیم خواهد شد‌.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ابجی شمامستند به مدارک باید پول خرج کردن روی خونه را از پدر مطالبه کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ایشان تا زمانیکه در قید حیات هستند میتوانند اقدام به فروش اموال خود داشته باشند مگر تحت شرایطی