مشاوره حقوقی رایگان - صیغه طلاق

آیا این امکان وجود دارد که بین دو نفر صیغه طلاق خوانده شود و به هم حرام شوند اما مراحل قانونی و ثبت در شناسنامه و سایر مراحل بعد از مدتی انجام شود؟
آیا خواندن صیغه طلاق برای ارتباط زن با شخص دیگری کفایت میکند یا حتما باید مراحل قانونی انجام شود؟
خواهش میکنم جواب بدید چون من با خانمی رابطه داشتم که گفت طلاق گرفته اما بعد از دو ماه گفت شناسنامم مشکل داشته و تازه دارم میرم کارهای قانونی را بکنم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خواندن صیغه طلاق با شرایط قانونی که شنیدن 2 شاهد است کافیست. عدم ثبت در شناسنامه صیغه طلاق را بی اثر نمیکند. اما زن که بین او و شوهرش نزدیکی واقع شده پس از طلاق می بایست 3 طهر عده نگهدارد.

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر ایشان طلاق نگرفته باشندبهتر است به این وضعیت خاتمه دهید چراکه عواقب قانونی ناگواری برای شما در پی خواهد داشت.و صیغه طلاق و ثبت در شناسنامه معمولا همزمان یا بعد از زمان کمی صورت می گیرد.