مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی

با سلام بنده دوسال پیش ی کالا خریداری نمودم از ی خانوم اون هیچ رسیدی از اون کالا به من ندادن فقط کپی مدارک دادن و من هم اون کالا را فروختم به یه آقایی و چند وقت بعد اون ادعا کرد که کالا سرقتی بود من شاهد بردم که از ی خانوم خریدم و تبرعه شدم اون خانوم در هیچ جلسه ای از دادگاه شرکت نکردن بعد از اینکه محکوم شدن سرو کله اش،پیدا شد و واخواهی داده که مدارکم گم شده وبه سرقت رفته ولی هیچ گزارش،کلانتری یا رسید ثبت احوال به دادگاه ارئه نداده که ثابت بشه مدارکش گم شده الان به نفع اون رای دادن میخوام بدونم الان منو محکوم میکنن یا پرونده مختومه میشه چکار باید بکنم با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اظهارنظر درموضوع نیازمند مشاوره وبررسی اسناد ومدارک است