مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و مهریه

باسلام، من مدت 7سال هست که ازدواج کردم، من پدر و مادرم فوت شدن و تنها بودم. (اینترنتی اشنا شدیم. از اون ور کشور) بعد عقد جشن که قرار بود جشن نگرفتن و تا الان سرویس طلا و کالاهایی که در سند ازدواج قید شده بود را نخریدن و نه بمن نفقه پرداخته و 30میلیون پول ارثی که داشتم رو سر خرج خونه (چون درست کار نمیکرد همیشه پول نداشتیم) و کالاهایی که نخرید و میگفت تو بخر بعد من کار میکنم پولشو میدم. تمام شد. الان هم تلویزیون سینما کامپیوتر طلای خودم هرچیزی که ارزشی داشت رو به بهانه بهترشو میخرم کم کم میفروخت و برای مایحتاج خونه خرج میکرد این اواخر متوجه شدم دروغ میگفته که میره سر کار و همسایه ها بهم اطلاع دادن که یسره تو پارک و پاساژو خیابون راه میره و سرش تو گوشیه بعد گفتم فهمیدم با یه دختر رابطه داره و من گفتم تو خونه ی منی خجالت بکش یا من یا اون. و الانم 5ماهه منو ترک کرده و میگه اونو بیشتر دوستداره خونه باباش شهرستان میگه خونشونم عوض میکنن تو وسایلتو بفروش بیا خونه بابام بمون (باباشم گفته خودت باید بری سرکار اگه میخای اینجا بمونی) ضمنا سرباز فراریه و چند فقره کلاهبرداری اینترنتی هم با استفاده از کارت بانکیه من انجام داده که ینفرشون از منم شکایت کرده و از وقتی ولم کرده پول اجاره هامو خرجی نداده صابخونه گفته بلند شم پولی دستم نیس، ادرس درستی ندارم ازش من تهرانم اونا اردبیل یماه خونه ی این دوستشه یه ماه یه شهره دیگس پول وکیل ندارم خاهش میکنم راهنماییم کنید، خدا خیرتون بده ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما ترک انفاق کیف ری شکایت کنید و مطالبه نفقه خانواده ومهریه شکایت نمایید .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به نظر میرسد عسر و حرج شما قابل اثبات باشد میتوانید طلاق بگیرید