مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک و گم شدن مدارک

سلام چند روز پیش متوجه شدم خودرو که خریداری کردم از طرف صاحب پلاک (که بین منو اون حداقل شش نفر دیگه دست به دست و بدون وکالت ماشینو فروختن و کسی اقدام به تعویض پلاک نکرده) شکایت الزام به فک پلاک کرده چون مدارک ماشین گم شده چجوری میتونم درخواست رفع توقیف بدم ماشین تو خونست و نمیتونم ببرمش بیرون که نکنه پلیس ببره پارکینگ من امادم که تعویض پلاک بشه اما صاحب اصلی پلاک نمیاد و درخواست 5میلیون پول کرده تا کاراشو انجام بده چجوری میتونم رفع توقیف کنم و پلاکو به نامم بزنم ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام حتی اگر مدارک هم داشته باشید بدون حضور یا دریافت وکالت از مالک سند و پلاک نمی توانید اقدام به ترخیص خودرو یا تنظیم سند نمایید........ شما دو راه دارید یا باید با مالک اولیه وارد مذاکره شده و ایشان را راضی نمایید برای تعویض پلاک و تنظیم سند یا باید از طریق دادگاه اقدام نمایید.......... روش اول سریعتر است.