مشاوره حقوقی رایگان - مصرف مشروبات الکلی توسط زوجه

من راستش از لوازم خانومم یک شیشه عرق 5و6میلیونی پیدا کردم.میدونم که با کسی دیگر میشیند و میخورد. من حتی فیلم دارم از عرقی که از کمدش درآوردم.من الان میتونم شکایت کنم.لطفا جواب بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
به نظر بنده اگر زوجه انکار کند شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و ممکن است خود شما متهم شوید.
ممکن است خانومت در دادگاه اعلام کنه خودتان در کمد وی گذاشته اید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان حمل و نگهداری مشروبات الکی شکایت کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بار اثبات ادعا در دادگاه به عهده مدعی است و دلایل و مستندات شما به راحتی از سوی همسر شما قابل انکار است لذا نتیجه ای حاصل نخواهد شد و در معرض شکایت افترا قرار خواهید گرفت.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام
خیر
به نظر بنده اگر زوجه انکار کند شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند سوال ابهام دارد و کامل نیست