مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه واریز شده

من یه بازاریم با همکارامون جنس به شرکت میدهیم و یکی ازهمکارا حدود3ماه پیش به من گفتن که مبلغی این اجناس خریداری شده رو سهم شما هست پرداخت کن من هم طی چند مرحله شماره حساب خواهرشون رو داده بودن واریز کردم ومبلغی روبه صورت پول دستی ومبلغی روکارتخوان سیار به نام شخص دیگری بوده بهشون پرداخت کردم والان متوجه شدم که حدودیک ماه شرکت پول پرداخت کرده به یکی ازهمکاران
واین یکی همکار که قرار بوده این مبالغی که ازمن گرفته واریز کنه به حساب این همکار که سند واریزی شرکت به نامش بوده نداده
والان داره اذیت میکند و پول نمیدهد من حاضرشدم گفتم سود از این معامله نمیخواهم و اصل پولم روبده ولی نمیدهد
حالا چطور میتونم شکایت کنم
البته فیش های واریزی رودارم ومقداری که پول نقد بهشون دادم.
باتشکر راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان پیگیری و مطالبه وجه وجود دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام امکان پیگیری و مطالبه وجه وجود دارد