مشاوره حقوقی رایگان - قول نامه دستی

سلام خسته نباشین من یک ماه پیش یه ماشینی در سایت ... گذاشتم برای فروش بعد مشتری اومدن ماشین رو واسه خرید من هم تمام مدارک ام از کارشناسی رنگ خودرو را تک به تک دسته خریدار دادام و با رویت خود خریدار قولنامه دستی خود خریدار نوشت و ما هم امضا کردیم حالا خریدار میگوید شاستی ماشین ترک داشته و ما اون موقع پاین کارشناسی رنگ را نخواندیم یا ندیدیم میگوید دومیلیون پول بدهید تا شکایت نکنم در داخل قول نامه هم حرفی از شاستی خودرو قید نشده است حالا میخواستم بدونم ایشون میتونن با شکایت از من پول بگیرن حالا من نمیدونم ایشون واسه این که قیمت ماشین های کاهش پیدا کردن این کارو میکنن ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

سلام بله می تواند از شما شکایت کند ولی قولنامه باید مطالعه شود