مشاوره حقوقی رایگان - زنگ

خانومم زنگ زد من رفتم خونه دیدم با مادرش امدن. و به من گفت زنگ بزن بابات بیاد صحبت کنیم. من زنگ زدم. از زمانی که پدرم امد شروع کردن سروصدا و فحاشی. و خودشون زنگ زدن 110 امد و از دست من و پدرم به جرم فحاشی و تهدید و ضرب و جرح شکایت کردن. و میگن نامه پزشک قانونی دارن. ما هم شکایت کردیم. میخواستم بدونم که اخرش چی میشه

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

دوست عزیز متوجه نگرانی شما هستم اما سوال شما حقوقی نیست هیچ حقوقدانی نمی تواند در این مرحله بگوید که آخر ماجرا چه می شود وقتی هنوز شکایتی مطرح نشده است.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید شاهد وادله داشته باشند