مشاوره حقوقی رایگان - حق کار

من میخوام برم سر کار ولی شوهرم میگه نمیزارم از نظر مالی وضع خوبی نداریم. میتونم درخواست کنم از دادگاه؟ آیا بهم حق میدن؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

در هر حال طرح هر گونه دعوایی در دادگاه زندگی مشترکتان را تحت الشعاع قرار می دهد. طبق قوانین مرد می تواند زن را از اشتغال به مشاغلی که مصلحت خانواده را به خطر می اندازد منع کند. در صورتی که شوهر توان تأمین مخارج زندگی را نداشته باشد زن می تواند به خاطر عدم پرداخت نفقه علیه او طرح دعوی کند.