مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

من خانومی هستم که خودم معلم رسمی آموزش و پرورش هستم و اینکه میخوام جدا شم امکان نگهداری دخترمم داره. اما همسرم میگه طلاق گرفتیم امکان نداره دخترمو بدم ت نگهداری کنی. آیا میشه ک اجازه نده دخترم تا7سالگی پیش من باشه؟
من حتی مهریمم میبخشم تا کلا حضانتشو بگیرم؟

پاسخ ها :

عفت  قيصري

سرکار خانم عفت قيصري :

با سلام تا هفت سال که حضانت با مادر است و ایشان براحتی نمی تواند این حق را از شما سلب کند پولی اگر حضانت فرزند را در قبال مهریه می خواهید حتما در دفتر خانه هم این را ثبت کنید که هر زمان به تعهدش عمل نکرد شماهم پتوانی مهریه را دریافت کنی

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

حضانت تا 7 سالگی با شما است و بعد از آن هم با شرایطی ممکن است دادگاه حضانت را به شما بدهد.