مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج از سوی زوجه

با سلام.
من یک مادر عقب افتاده و به شدت احمق و کند ذهن دارم.(آی کیو مرزی یا زیره نرمال دارد) از بچگی متوجه این موضوع شده بودم اما همیشه خانواده اش کتمان کردند و منکر شدند در صورتی که به نظر میرسد خودشون هم از ابتدا خبر داشتند(لازم به ذکره یک خواهر دیگر که بچه ی بعد از مادره من هست هم دچار عقب افتادگی کامل هست و کارت بهزیستی هم دارد و هرچقد تلاش کردند اون رو هم شوهر بدهند نتونستند چون از لحاظ جسمانی هم دچار مشکل هست اما همه ی دخترهای خانواده اشون مشکل شدید آی کیو دارند حتی یک خاله ی دیگرم) الان دارم برای گرفتن مدرک از پزشک و بهزیستی اقدام میکنم. الان هم جدیدا متوجه شدم در مورد تحصیلات مادرم هم خود مادرم هم خانواده اش دروغ گفتن! به من و پدرم گفت بودن دیپلم دارد! در صورتی که به تازگی یک مدرک پیدا کردم که نشون میدهد تا کلاس پنجم ابتدایی خونده و معدل کل ابتدایی اش هم 11.5 بوده!
امکان شکایت هست؟(هم از خانواده اش هم از خودش) چی کار باید انجام بدم؟ آیا اگر پدرم به خاطر دردسرهای شکایت تمایلی به انجام این کار نداشته باشد خود من به تنهایی میتونم اقدام کنم؟ برای اینکه باعث شدن به جای مادر یک دشمن احمق و روانی بالای سرم باشد؟ لازم به ذکره خانواده اش همه جور سوء استفاده ای از ما کردن مثلا دایی ام رفته برای تخلف مالیاتی دستگاه پوز به اسمه مادرم زده یا کلی وام با معدل حساب های مادرم گرفته(بدونه پرداخت یک ریال) و خیلی موارد دیگر.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر موضوع شکایت شما مشخص نیست اما دلیلی بر فریب در ازدواج نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بعد از گذشت چند سال ، امکان فریب در ازدواج نیست ولی همانطور که خودتان پیگیر هستید می توانید در خصوص تحت پوشش بهزیستی بودن اقدام کنید یا وی را به بهزیستی بسپارید.
همچنین پدرتان می تواند مادرتان را طلاق بدهد و مهریه را به اقساط پرداخت کند.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر شما در این خصوص نمیتوانید شکایتی علیه خانواده مادر مطرح کنید بهتر است درخواست صدور حکم حجر ایشان را نمایید و بعداً تقاضای قیم برای ایشان کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طرح شکایت از جانب شما منتفی می‌باشد.اما میتوانید درخواست صدور حکم حجر نمایید