مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص تعمیر درب پارکینگ که مربوط به ورودی 6 واحد از 12 واحد می باشد

سلام
ما در یک مجتمع 12 واحدی زندگی میکنیم دو درب پارکینگ و دو پارکینگ داریم که پارکینگ یک مربوط به 6 واحد فقط می باشد و پارکینگ 2 مربوط به 6 واحد دیگر است و هیچکدوم ریموت دیگری ندارد و مختص خودشان هست حالا درب پارکینگ 2 خراب شده و مدیر می گوید همه 12 واحد بپردازند ایا به بقیه 6 واحد که به هیچ وجه نمی توانند از درب 2 استفاده کنند هزینه مربوط می شود

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

وقت بخیر
هزینه‌ای بر عهده‌ی واحدهایی که استفاده نمی‌کنند نمی‌باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

این جزو مشاعات است ربطی به اینکه کدام واحد از آن استفاده می‌کند یا خیر ندارد همگی باید پرداخت کنند