مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

سلام عرض ادب پسرم 23 ساله باندانم کاریش کارتهای بانکی خودش رابه دوستش داده بعد چندروز متوجه شده حسابهای بانکیش مسدودشدن ازسوی دادگاه اهواز لطفا راهنمایی بفرمایین چیکاربایدبکنیم آیاجرمی دارد یانه؟؟؟ کلی ازحسابهای بانکیش پول ردوبدل شده بدون اینکه خودش اطلاع داشته باشه.

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

وقت بخیر
در خصوص جرایم ارتکابی می‌بایست پاسخگو باشند مگر اینکه اثبات کنند کارت در اختیار دیگری بوده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و در صورت ابلاغ لایحه ارسال کنید و اعلام کنید از کارت بانکی شخص دیگری سوء استفاده کرده است.