مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل بدون اجازه و دادخواست مهریه

باسلام. همسربنده 3باربدون اجازه بنده بادوفرزند9و5ساله ام منزل راترک کرده وبنده هرسه باربه دادگاه مراجعه کردم واین بارآخربعدازترک منزل به همراه 2فرزندم برای اجرای مهریه دادخواست توقیف پول رهن منزل وموتورم راداده آیاپول رهن منزل وموتورسیکلت رودادگاه بابت مهریه بهش میده؟بنده در روند این پرونده چه کاری بایدانجام بدم.ممنون

پاسخ ها :

سمیرا شهنه پور

سرکار خانم سمیرا شهنه پور :

با سلام
در صورتی که موتور سیکلت تنها وسیله ی شماست و از طریق اون امرار معاش می کنید، می توانید در پرونده ی اجرای مهریه، لایحه ایی مبنی بر اینکه موتور شما جزو مستثنیات دین هست مطرح کنید،طبق ماده 62 آیین نامه ی اجرایی اسناد لازم الاجرا
در خصوص پول رهن منزل هم در صورتی که بدون این مبلغ، اجاره ی منزل دیگر که در شان شماست، سخته و در دادن اجاره بها دچار مشقت میشید، باز به استناد همون ماده باید بحث مستثنیات دین را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که تنها وسیله امرار معاش شما باشد جز مستثنیات است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

در هر صورت مهريه تعلق ميگيرد با تفاهم طلاق توافقي

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام پول ودیعه منزل میتونه ازمستثنیات دین حساب شه و قابل توقیف نباشه

وسیله نقلیه زمانی که وسیله کارفرد محسوب شود نیز قابل توقیف نیست

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اگر یا موتور کار میکنید خیر. در خصوص خانه نیز جزو مستثنیات است.