مشاوره حقوقی رایگان - عدم سازش همسرم و دخالتهای خانواده

باسلام زن بنده از سال 90 تا به امروز چندین بار قهر کرده و بدون اطلاع من خانه را ترک کرده در ضمن خانواده اش شهرستان هست و موقع رفتن هم دستخطی نوشته. آخرین باری که رفته بود اواسط سال 95 بود درضمن اینم بگم که کاملا مطیع امر خانواده اش و پارسال یکی از اقوامش برده بود بمن میگفت خودم رفتم که بعدها اقرا کردکه دروغ میگوییم. یعنی خانواده اش تسلط کامل دارند. پیش وکیل میرن که به گفته خودش چون خانواده اش آه دربساط ندارن و میخوان از طریق زنم اخاذی کنن من هرموقع که رفته اصلا اقدامی نکردم ولی از طریق فامیل بهش فشار آوردم که برگرده چون همه پل های پشت سرش را خراب کرده بود نمیتونست برگرده مادرش که خیلی نقش داره توی این ماجراها به دختر 16ساله من یاد داده که چند تایی قرص بخور به بهونه خودکشی. دخترم این کارو کرده بود تا خانم بعنوان اینکه دختر در بیمارستان حرکت کرده بود دربیمارستان مامور ازم پرسید از کی شاکی هستی گفتم پدر و مادر و برادر زنم بعلت دخالتهای بیجا. ضمنا به خانمم یاد داده بودند که رفتی ناسازگاری کن تا نفهمد ما دخالتی داریم. بنده نیز دیدم خانم داره میاد از شکایت طرفنظر کردم. در تاریخ18دی96 با دختر بزرگم 16 ساله ساعت 13طبق معمول رفتند دنبال دختر کوچیکم 11ساله با ماشین من. الان 48 ساعت خبری نیست همه جارو زیرو کردم فهمیدم با بچه ها و با ماشین رفته شهرستان خونه پدرش خواستم راهنماییم کنید که از چه راهی من برم که جنبه کیفری باشه درضمن چند تا نوشته دارم ازش که اقرار کرده اگه بدون رضایت همسرم بیرون بروم حتی خونه پدرم و حتی بچه ها را هم مقصرم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال ، چنانچه زوجه از همسرش تمکین عام و خاص ننماید صرفا مستحق دریافت نفقه نیست و اجبار و الزامی در مراجعت به منزل شوهر ندارد چونکه خداوند انسان را آزاد آفریده است .

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

از نظر کیفری ایشان جرمی رو انجام ندادن وقابل پیگیری نمیباشد اما میتونید درخواست تمکین بدید ودرصورت عدم تمکین ایشان از ناشزه ونفقه ندارن وهمچنین میتونید درخواست ازدواج مجدد از دادگاه را بکنید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

با نظر همکاران موافق هستم مضافا اینکه بهتر است مسائل و مشکلات خانوادگی از طریق گفتگو و سازش حل وفصل بشوند