مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زوجه

سلام. حدود ده روز پیش دعوای خیلی شدیدی با شوهرم داشتیم که تلویزیون، گوشی و یخچال رو شکست و تا تونست من رو کتک زد. دلیلش هم این هست که خیانت کرده است و من مطلع شدم. وقتی به او گفتم عصبانی شد. زنگ زدم 110 اومد صورتجلسه نوشت. من هم با دو تا پسرم خواستیم بریم شهرستان خونه ی پدرم. که راه افتاد دنبالمون و با زور و کتک من رو از تاکسی به بیرون کشید و به خونه آورد. در این چند روزی هزاری به ما خرجی نمیدهد. برای داخل خونه هیچی نمیخرد. هر چی هم به او میگم من رو ببر خونه ی پدرم به من محل نمیگذارد. حالا میخوام بدونم اگر بدون اجازه بچه هام رو بردارم و از خونه اش برم، میتونه شکایت کند؟ خودم و بچه هایم از دست بداخلاقی او شب و روز نداریم و حتی شب ها هم اصلا خونه نمی آید.

پاسخ ها :

جعفر حسین پور

جعفر حسین پور:

استان :

سلام. می تونی بچه ها را برداری و ببری در فرض سواذ

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر اقامت زوجه در منزل مشترک ،موجب زیانهای جسمی یا روحی برای زوج شود و این مساله نزد دادگاه احراز شود ،زوجه میتواند در مسکن علیحده سکونت نماید و این عدم تمکین مسقط حق نفقه زوجه نخواهد بود .
اگر گواهی فوریتهای پلیسی 110 را در اختیار دارید ،قادر به اثبات عدم امنیت جانی هستید و اگر شکایتی مبنی بر ایراد ضرب و جرح عمدی و فحاشی و تخریب نیز مطرح کنید و حکم بر محکومیت زوج به اتهامات مورد اشاره را نیز اخذ کنید ، زوجه نمیتواند ادعایی بر علیه شما مطرح کند.
موفق باشید

سعيده  لشكري

سعيده لشكري :

سلام نهایتا عدم تمکین برای شما ثابت شود که نفقه ندهد بچه ها اگر بزرگ هستند وبه خواست خود میایند مشکلی نیست.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی شما بچه ها را به پدر ومادرش بدهید یا با خود ببرید وبرید در شهرستان دادخواست نفقه بدهید بهتراست از یک وکیل حضوری یا تلفنی کمک بگیرید