مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط

باسلام بنده طی حکم اعسار محکوم به پرداخت 300میلیون پیش وماهیانه 15 میلیون اقساط گردیدم ولی بعد گذشت 4ماه نتونستم پرداخت کنم وجلب منو گرفتن حال دادخواست تعدیل وتقلیل اقساط دادم ودر شعبه ثبت شده و وقت رسیدگی گذاشتن الان چطوری میتونم تا صدور رای رفع جلب بگیرم؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

باید تکلیف اعسار شما معین شود تا دادگاه رفع بازداشت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع شما تعیین تکلیف شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم حکم رفع جلب نداریم با توجه به دادخواست مطروحه شما جلب منتفی می‌باشد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما فعلا نمی توانید کاری انجام دهید و تا زمان مشخص شدن نتیجه تعدیل جلب می شوید.