مشاوره حقوقی رایگان - کسر حقوق

خانمم از طریق ثبت اسناد و املاک اقدام کرده و تعدادی از سکه هاشو میخواد و بعد چند روز از همون ثبت اقدام کرده بابت کسر حقوق من در صورتی که هیچ دادگاهی تشکیل نشده و تعیین تکلیف نشده و هیچ چیزی مشخص نیست و خود من چیزی به نام ندارم. آیا اقدامشون قانونی و اینکه مگه همینجوری میشه نامه زد واسه کسر حقوق

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بله اگر از جایی حقوق دریافت میکنید میتوانند درخواست توقیف بدون تشکیل جلسه بدهند سند ازدواج شما رسمی است و از طریق دفتر ازدواج به شما ابلاغ و دراجرای ثبت پرونده تشکیل و اموال شما شناسایی وتوقیف میشود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله اقدام صورت گرفته قانونی است. یک چهارم حقوق شما قابل توقیف است