مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه مسجل بعلت عدم ایفای تعهدات وشروط وارتکاب تخلفات

درتاریخ84/12/11قراردادی بفروش ملک زراعتی مساحت تقریبی5000مترمربع بمبلغ30 میلیون ریال،پیش پرداخت10میلیون ریال،الباقی آن مشروط به انجام تعهدات وشروط طی صدور دو فقره چک درتأدیه اقساط ثمن بتواریخ85/8/30و86/8/30هرکدام بمبلغ 10میلیون ریال ویک فقره چک ضمانتی بدون قید تاریخ بمبلغ20 میلیون ریال بعنوان وجه التزام درتأدیه خسارات احتمالی بدون قیدفروش زمین محوطه خانه واشجار وعدم درج مجوزاحتراث منعقد گردیده است. درقراردادقیدشده صدوردوفقره چک براساس تاریخ صدورروزیقیناًاعتبارونقداً قابل وصول است،درصورت عدم اجرای تعهدات اگراحیاناًیکی از چکهابعلت فقدیاکسری موجودی ویا... نقدیااعتبارقابل استفاده نداشته باشدعندالاقتضاء روزانه بمبلغ30هزارریال بعنوان جریمه تأخیردرتأدیه ویااعتبارقابل وصول ازچک ضمانتی برای فروشنده مجازوبلامانع است درغیراینصورت خریدارموظف ومکلف است ضمن مستردملک موردنظرمتحمل اغماض وصرف نظر ازمبالغ پرداختی خودواقدام پیگردقانونی موجب فسخ معامله مسجل میگردد.خریدارمبایعه نامه رابنام پدرش کرده وباتقبل ایفای نقش مسئولانه بدهکاری اقساط جهت ضمانت اجرای تعهدات وشروط را مبادرت بصدور سه فقره چک بشرح مذکوروبرعهده گرفته بود.عدم ایفای تعهدات وشروط وسایرتخلفات: تحرزازتأدیه بموقع اقساط،عدم تأدیه جریمه معوقه،احتراث غیرمجاز درزمان بدهکاری اقساط و بهره برداری از تمامی عوایدمحصول بنفع خودبقصدتأدیه اقساط،عدم تأدیه متعلقات قدرالسهم،عدم قطعیت معامله،عدم یایبندبودن به فسخ توافقی نسبت به مستردمبیع وفقداعتباروغیرقابل وصول وعودت چک ضمانتی وغیره منجربه انفساخ محرز بیع وقراردادگردید. وی نه تنها ازمستردمبیع امتناع بلکه باعث متصرف غاصبانه ملک محوطه خانه که فروش آن درفروشنامه قیدومعامله نگردیده شده است.! آیامیتوان باتنظیم دادخواست تقاضای تنفیذفسخ دائمی کردواملاک راپس گرفت؟ بهترین شرح فنی وحقوقی کلمات وجملات قانونی درتنظیم دادخواست برای محکومیت خواندگان چه عناوینی میتوان تحریرکرد؟ ازراهنمایی تان کمال تشکررادارم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام تخصص وکلاست بهتر است به وکلا مراجعه کنید و سر خود کاری انجام ندهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه بایستی مورد بررسی قرار گیرند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است تماس بگیرید و مدارک را ارسال نمایید تا بررسی شود و پاسخ جامع و کامل به شما ارائه گردد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی است تا امکان ارائه پاسخ صحیح فراهم گردد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام توضیحات اضافی طرح سوالتان را با مشکل مواجه میکند چرا که فرصت مطالعه دقیق و بررسی را از وکیل میگیرد بهتراست با خلاصه گویی اصل مطلب و مشکل حقوقی خود را بیان کنید تا راهنمایی دقیقتری داشته باشم