مشاوره حقوقی رایگان - خواهر شهید

من خواهربزرگ شهید هستم پدر و مادرم هر دو فوت کردن چن سال پیش به تازگی از همسرم جدا شدم سه پسر و یک دختر دارم در حال حاضر خونه خواهرم زندگی میکنم میخواستم بدونم میتونم حقوق بنیاد برادرم رو بگیرم تا کنون هیچ کمکی از بنیاد نگرفتم وکلا نرفتم حتی

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که به شما تعلق خواهد گرفت و منعی وجود ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مجرد و فاقد شغل باشید ممکن است به بنیاد شهید منطقه مراجعه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر صرفا از اداره مربوطه پیگیری کنید