مشاوره حقوقی رایگان - اجرای مهریه

سلام خسته نباشید.بنده حکم مهریه ام در تاریخ 1402/10/11به این صورت توسط قاضی داده شد که از 150عدد سکه مهریه ی بنده 110 عدد را ایشون باید پرداخت کنند. رای صادره حضوری است و با توجه به اقرار خوانده در جلسه
دادگاه قطعی می باشد.العان حدو12روز هم هست که اجرائیه کشیدم ..با توجه به اینکه همسرم هیچ چیزی به نامش نیست و به نام برادر و مادرش هست هر چیزی که داره..فقط دوتا خط ثابت 912به نام خودش داره ..با این اوصاف مالی دست من رو نمیگیره که بخوام توقیف اموال کنم حالااگه من یک ماه دیگه برم اجرای احکام بابت حکم جلبش اقدام کنم و ایشون تا اون موقع اعسار نزده باشن بعد از حکم جلب می‌تونه مجدد اعسار بزنه و اقساطی کنه ..فرصت دوباره بهش داده میشه؟

پاسخ ها :

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

بله دادخواست اعسار را می توانند مطرح کنند اما اگر خارج از مهلت باشد،زوج به درخواست شما حبس می شود و درحال حبس می تواند دادخواست اعسار را مطرح نماید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

اعسار رو میتونه بعد از جلب هم از زندان بده

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

ظرف یک ماه از تاریخ اجراییه زوج میتواند دادخواست اعسار دهد
تقاضای مسدودی حساب نمایید
درضمن به سبب نزدیکی به عید حکم جلب صادر نمیشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دعوای اعسار در هر زمانی قابل پذیرش است و مانع از حبس خواهد شد.

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

بله.با تودیع وثیقه هم می تونه جلب رو بی اثر کنه