مشاوره حقوقی رایگان - خودرو توقیفی

باسلام بنده یک دوست دارم که باهاش حساب دارم کلا شریک بودیم که متاسفانه به علت مشکلاتی که براش پیش اومد خیلی وقته از حساب بین ما گذشته ایشون تازگی بهم گفتن که یک ماشین دارن که در شهرستان زنجان با اتباع افغان توقیف شده منتها سال توقیف ماشین سال 95 هستش ایشون میگن که نامه ازادی هم رو پرونده هست فقط چون هزینه شو ندارن دنبالش نیست سوال بنده این هست که ایا خودرو تا الان مصادره نشده باشه درغیر اینصورت چقدر ممکنه هزینه داشته باشه ؟ باتشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر خودرو مصادره نشده است

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

از طریق سامانه عدل ایران در قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص می توانید سیر پرونده قضایی ایشان را ملاحظه کنید