مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو در رهن

ماشینی که سند آن در رهن هست و بدهی دارد و فروشنده بدهی آن را نپردازد و طبق رای دادگاه نیز ملزم به فک رهن،‌فک پلاک و انتقال سند شود ، اما هیچ یک از اقدامات فوق را انجام ندهد و بدهی اش به شرکت را نیز نپردازد. با توجه به این که فک رهن منوط به پرداخت اقساط به شرکت سازنده هست، آیا با رای قاضی، فک پلاک و انتقال سند انجام می شود یا خیر؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام رای صادر می‌شود اما برای اجرای آن می‌بایست آن موضوعی که در رهن گذاشته شده است تعیین تکلیف شود

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
بله پس از صدور رای ممکن است.