مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب بانکی توسط دستگاه پوز

سلام خسته نباشید من امروز رفتم خرید از یک دست فروش ازش خرید کردم دو بار کارتم کشید گفت نمیکشد و پول نقد دادم بعد چند دقیقه اومدم خونه دیدم از حسابم 3400000تومان برداشت شد رفتم یارو فرار کرده بود چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و درخواست توقیف حساب بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه می توانید علیه مالک دستگاه تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست همان جا با پلیس تماس بگیرید صورتجلسه کنید شکایت کنید استعلام حساب را بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع از ایشان مجهول الهویه شکایت کنید استعلام از بانک بخواهید

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
اگر واقعا متواری شده از جنبه کیفری تحت عنوان کلاهبرداری قابل تعقیب است.از جنبه حقوقی نیز تحت عنوان ایفای ناروا قابل مطالبه است.