مشاوره حقوقی رایگان - مشکل بلع غذا . گوارشی . معده درد . نداشتن دندان کمتر از 14

با سلام خسته نباشید خدمت وکلاء
بنده اعزامی 97.4.19 به خدمت هستم الانم 21 ماه خدمت کردم بنده مشکل دندان بلع و گوارشی دارم به طوری که نمیتونم غذا خوب بخورم و سوء تغذیه پیدا کردم . 4 ماه اضافه خدمت دارم دیگه نمیتونم ادامه بدم میخوام پزشکی اقدام کنم ‌. آیا معافیت تعلق میگیره؟ میتونن 4 ماهو که خلع هست ببخشن؟ چون واقعا دیگه نمیتونم ادامه بدم هم شرایط خانوادم هم خودم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این سوال در راستای آیین نامه مربوط به یگانن خدمتی است و تابع شرایط آن