مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب بانکی بابت مهریه

سکه پیش پرداخت مهریه رو دادم و قراره هست هر ده ماه یک سکه بدهم. چه موقع حساب‌های من رو باز میکنند؟

پاسخ ها :

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

سلام مخاطب گرامی با عنایت به اقساط شدن مهریه از واحد اجرا تقاضا نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید درخواست بدهید

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

درود به مرجع اجرای احکام مراجعه و تقاضای رفع انسداد نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

قسط اول را پرداخت کنید و تقاضای رفع مسدودی کنید

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

از اجرای احکام درخواست رفع انسداد حساب را بدهید.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

پرداخت قسط اول از طریق اجرای احکام اقدام نمایید

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام.وقتی با اعسارشما موافقت شده ،میتوانیددرخواست رفع محدودیت حساب را مطرح نمایید،البته توجه داشته باشید که مفتوح بودن حساب و موافقت بااعسار،به منزله این نمیباشد که اگر چنانچه در آینده مالی از شما کشف شد،توقیف نگردد،درشرایط فعلی ،حسابهای شما مفتوح میشود.موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از قطعیت حکم می توانید از طریق شعبه اجرای احکام درخواست خود را پیگیری کنید