مشاوره حقوقی رایگان - رد گزینش اموزش و پرورش

با سلام
من امسال دبیری ماده 28 قبول شدم بعد دو ماه جلو حقوقم رو بستن میگن گزینش تایید نکرده رفتم بهم گفتن که به خاطر عکس بی حجاب در پروفایل تایید گزینش نگرفتید ولی من عکسی تو پروفایلم ندارم اونا هم مدرکی به من برای اثبات نشون ندادن چطوری میتونم قانعشون کنم که تایید گزینش بگیرم ؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا شکایت خود را به اداره مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات اداری شهرداری اداره کار و تامین اجتماعی نظام وظیفه و استخدامی خارج از تخصص است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخ داده شده است.