مشاوره حقوقی رایگان - سخت و زیان اور

سلام
با تایید سخت و زیان اور تا پایان ابان ٩٨ و پرداخت مبلغ موردنظر کماکان بیمه رد میکنم و تا الان تا پایان بهمن ماه رد کرده ام
مجموع سوابق تا پایان بهمن ماه و سخت و زیان اور میشه ٣٠ سال و ٩ ماه و ١٥ روز
یک
باتوجه به اینکه کماکان بیمه رد میکنم و عنوان شغلی نیز تغییر نکرده مجددا از اول اذرماه تا الان سخت و زیان اور حساب میکنن یا خیر
دو
طبق حساب خودم اگر برج ١٢ را تا ٢٥ اسفند بیمه رد کنم میشه ٣١ سال با احتساب این سه و نیم ماه اخر بعد از ابان ماه ٩٨
هنوز اداره بیمه نامه ترک کار نداده است
ترک کار را ٢٦ اسفند بزنم یا خیر?
که سال ٩٨ بازنشسته بشم یا بمونم اداه بیمه جواب بدهد?
لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بگذارید اداره بیمه جواب دهد