مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی یا تامین دلیل یا....

با عرض سلام و ادب، بنده زمینی را درسال 51 به ابعاد 6.40در28مترکه جمعا 179مترمربع بوده را طبق بنچاق و یند مقوله دار خریداری نمودم که بعد از انقلاب اقدام به ساخت نمودم و همچنین در سال 72تخریب و مجدد از نو اقدام به ساخت نمودم که شهرداری به من شش متر در طول از کوچه عقب نشینی داد که می‌بایست باقیمانده 22متر در طول میماند ولی متاسفانه الان طول زمین من 21 متر میباشد مشکل را با همسایه شمالی درمیان گذاشتم زیر بار نمیره میگه من درست ساختم درحالی ایشان هم از خیابان خود یکمتر در طول عقب نشینی کرده ولی این یکمتر را داخل زمین من اومده و بخیال خود ابعاد را رعایت کرده. لذا سوال بنده از محضر شما اینه که من باید چه کنم کجا مراجعه کنم آیا میتوانم احقاق حقم را ثابت کنم. از محبتتان کمال تشکر را دارم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا نیاز ب کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمائید و شکایت خود را ثبت بفرمائید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تامین دلیل کنید تا کارشناس مربوطه اظهارنظر کند

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

سلام
شما با اسنادی که بتونه اثبات کنه که بخشی از ملک شما مورد تصرف قرار گرفته است از دادگاه قلع و قمع ان بخش از ملک تصرف شده را بخواهید و در صورتی که میسر نشد قیمت روز زمین را مطالبه کنید
در صورت تمایل به اخذ خدمات حقوقی وکیل با شماره 09129492137 تماس بگیرین
فاروقی وکیل پایه یک کانون وکلای مرکز

عفت  قيصري

سرکار خانم عفت قيصري :

با سلام شما باید طرح دعوا در دادگستری مبنی بر رفع تصرف و اعاده به وضع سابق را بخواهید البته بهتر است به یک وکیل مراجعه کنید تا مدارک شما را ملاحظه کنند