مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه در صورت مخالفت یکی از روثه

سلام ما 4 برادر 1خواهریم وتنها 2برادرم مخالف با تقسیم ترکه هست برای 3تا احضار داده بودم 1جواب داده که مایل به تقسیم ترکه هستم و1برادر دیگرم راضی
میخواهم بدونم باید در برگ دادخواست مهروموم ترکه وتقسیم ترکه اسم همه وراث نوشته بشود یا همون مخالف ها

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست مهر و موم ترکه بدهید و بعد از اخذ تحریر ترکه دا‌دخواست تقسیم و فروش بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
باید دعوای تقسیم ترکه به طرفیت تمام ورثه اقامه گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر یک از وراث می‌تواند سهم خود را حتی بدون رضایت سایر وراث مطالبه نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

افرادی که موافقاً خواهان پرونده و مخالفین خوانده دعوی تلقی خواهند شد