مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری بعنوان خریدار دوربین

سلام چند روز قبل یه دوربین عکاسی برای فروش داخل سایت آگهی گذاشتم به قیمت 2 میلیون تومن،بعد از چند تا پیام و زنگ یه نفر گیر یه پیچ داد که دوربین رو میخاد و بیشتر پول هم میده،منم چون احتیاج مبرم به پول داشتم جواب دادم و آدرس داد و گفت با پست بفرست به این ادرس و اگه همراهش 2 گرم شیشه بفرستی 2 میلیون بیشتر میدم،من دوربین رو فرستادم ولی شیشه را نه،چون میتذسیدم همه رو بخوره،دوربین رسیده دستش ولی پول منو نمیده،چکار کنم؟؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام دادخواست الزام به انجام تعهد ( مطالبه ثمن‌)و خسارت تأخیر تادیه بزنید و قبلش اظهارنامه بدین

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وقتی از شما خواست که شیشه همراه دوربین ارسال کنید می‌بایست به فکر مجرمانه بودن طرف می‌بودید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق دفتر خدمات قضایی طرح دعوی نمایید

پرنیان ادهمی

سرکار خانم پرنیان ادهمی :

منظورتون از شیشه چیه دقیقا؟چیزی مکتوب نبود بینتون؟