مشاوره حقوقی رایگان - چک بلامحل

درود برشما عزیزان

یه چک 200 تومنی برگ کردم که پروند برای اجرا به شعبه 4 اجرای احکام رفته که  تو دادگاه گفته بعد 12 روز حکم جلب بهت میدن.

الان پروند مقید به وقت نظارت پاییز 1403
ایا باید تا اون موقع صبر کنم؟

درخواست  اعمال ماده 2و3 قانون اجرای محکومیت های مالی(توقیف و جلب ) دادم ک خبری نشد.
حضوری رفتم هم گفتن فقط مجازی منتظر باش.
الان 20 روز بعد واصل شدن پرونده و ارسال لایحه میگذره.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وقت ملاقات حضوری با دادورز بگیر و درخواست صدور حکم جلب بده

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

مجدداً پیگیری کنید و حتماً با قاضی اجرای احکام هم صحبت کنید.

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

وقت نظارت به شما ربطی نداره، بعد گذشت مدت ذکر شده به اجرای احکام مراجعه کنین

پرنیان ادهمی

سرکار خانم پرنیان ادهمی :

پرونده که رفت اجرای احکام نوبت اینترنتی بگیرید و در نوبتتون حتما پیگیری کنید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

جهت گرفتن جلب باید حداقل 30 روز از زمان ابلاغ اجراییه سپری شده باشد چون تا پیش از 30 روز محکوم علیه حق تقدیم دادخواست اعسار دارد و وقت نظارت هم که در سامانه ثبت شده است مربوط به روال اداری است و ارتباطی با کارهای شما ندارد و شما در مواقع مورد نظر میتوانید اقدامات لازم را انجام دهید