مشاوره حقوقی رایگان - تمکین و استرداد طلاها

با سلام و خسته نباشید. من حدود 3 سال عقد هستم و خانومم بدون دلیل موجه ای حدود 9 ماه هست رفته منزل پدرش و نمیزارن من ببینمش یا باهاش حرف بزنم و خود خانومم سیم کارتش رو عوض کرده که من باهاش تماس نگیرم. بارها ریش سفیدان واسطه شدن و جهیزیه خریداری شده و دو بار‌ منزل جداگانه گرفتم خانومم حاضر به شروع زندگی زناشویی نشد. آیا خانومم باکره نباشه میتواند از حق حبس استفاده کند؟ از قبل عقد تا بعد عقد طلا بعنوان پس انداز برای زخم زندگی خریداری کردم و با فاکتور تحویل خانومم دادم البته خانواده م کامل شاهد بودن و قبل از شروع اختلافمون مادر زنم و خود زنم طلاها رو فروختن و میگن تو طلایی به ما ندادی ، حال آیا میتوانم برای استرداد طلاها اقدام کنم؟ الان هم هر وقت میرم در خونشون تا با زنم حرف بزنم مادر زنم شروع میکنه به فحاشی و برادر هاش میان به دعوا. بنظر شما باید چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کامل کنید. سپاس

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.میتوانند از حق حبس استفاده کنند و اینکه اگر طلاها را فروخته باشند کاری نمیتوان کرد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر باکره نباشند حق حبس ندارد /هدایا قابل استرداد است