مشاوره حقوقی رایگان - رفع اتهام و باز شدن حساب بانکیم

سلام خسته نباشید
پارسال ، کلیه حساب بانکیم به دلیل کلاهبرداری اینترنتی مسدود شده، ممنون میشم راهنماییم کنید که چطور خلاصی پیدا کنم از این داستان و راهی هست بتونم یارانه رو دریافت کنم. با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این گونه شرایط باید ببینید از کدام شهرها نسبت به شما شکایت شده است و نسبت به رفع توقیف در هر شهر اقدام کننید

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

به شعبه اجرای احکام کیفری دادسرایی که پرونده شما در آنجا مطرح است مراجعه کنید تا مدیر دفتر اجرای احکام بر اساس مندرجات پرونده شما را راهنمایی کند
اما بطور کلی می توانید درخواست رفع مسدودی حساب های بانکی خود را از طریق دفتر خدمات قضایی برای دادیار اجرای احکام کیفری ارسال کنید تا بر اساس مفاد پرونده اظهارنظر نمایند.
پیروز باشید