مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت

سلام من 4 سال پیش به جرم خیانت در امانت به یک میلیارد و هشتصد میلیون تومان محکوم شدم
الان شاکی در دادگاه حقوقی درخواست رد مال کرده درخواست اعسار دادم و با سند یکی از اقوام بیرون از زندان بیرونم میخواهم بدونم بعد از اعسار سند هم بازداشت میمونه یا نه
و سوال دوم من واقعا چیزی ندارم پس بدم اعسار من چطوری هست ممنون.

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز در صورتی که حکم اعسار به نفع شما صادر بشه سند آزاد میشه ولی اگر دادخواست اعسار شما رد بشه به صاحب سند ابلاغ میشه شما رو حاضر کنند و در صورتی که شما رو احضار نکرد سند ضبط میشه

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

بعد از صدور حکم اعسار واینکه شروع به پرداخت کنید میتونید درخواست آزادی سند رو بدید و اینکه میگید واقعا هیچ چیز ندارید باید مورد قبول دادگاه قرار بگیره و ثابت کنید وجهی که به طرف شما اومده چی شده که الان موجودی ندارید