مشاوره حقوقی رایگان - مهمان و صاحب خانه

سلام
من متاهل هستم والان نزدیک سه ماه هست که یک واحداجاره کردم یک ماهی هست که باهمسرم به مشکل خوردیم وهمسرم به منزل پدرش رفته تواین مدت اقوام و فامیلها مرتب رفت و آمد داشتن به منزل ما صاحب خانه هرروز میادمیگه خونه راتخلیه کن ایااجازه همچین کاری دارد

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر قرارداد اجاره دارید خیر مالک زودتر از موعد نمیتواند مگر اینکه شرط کرده باشید و توافق کرده باسید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نمیتواند زودتراز مدت اجاره تخلیه بگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر مگر تحت شرایطی که وابسته به قرارداد اجاره و شرایط آن می باشد