مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

سلام. شوهرم خارج از ايران زندگى ميكنه. من و دختر٣ ساله م ايرانيم. نفقه ما رو نميداد. منم حدود ١٠ روز اجازه ندادم شوهرم با دخترمون چت كنه. اونم سريع از طريق دادگاه شكايت كرد. الان تو دادگاه چه دفاعى ميتونم بكنم كه محكوم نشم؟ (علت واقعى نشون ندادن، تعيين تكليف زندگى و پرداخت نفقه و .. بود. اينا موجهه برا دادگاه كه نذاشتم بچه رو ببينه؟)

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما از خود دفاع کنید اگر می توانید یک لایحه بگذارید روی پرونده یا وکیل بگیرید .