مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و ضرب و شتم و مهریه

سلام. بعد از 6 سال زندگی مشترک حدود 5 ماهه که همسرم خانه مشترکمون رو ترک کرده و هرازگاهی که میاد میخواد منو از خونه بیرون بندازه. میگه تورو نمیخوام. هر 40 روز 100 هزار تومن به حسابم پول میزنه. نامه پزشک قانونی هم دارم. میخواستم بدونم همسرم رو میتونم برای اذیتهای که میکنه زندان بندازم. راستی من هم درخواست مهریه دادم. همسرم خونه و ماشین رو به اسم برادرش زده. توروخدا کمکم کنین. 5 ماه تنها توی خونه موندم تا صبح از ترس خوابم نمیبره. توی شورای حل اختلاف هم میگه که خونه میادش

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

شما همریه خود را اقدام نمایید و چند شاهد که شهادت دهند اگر همیر شما بیش از شش ماه ترک منزل مشترک نماید میتوانید با اثبات این امر تقاضای طلاق نمایید و راهکارهای دیگری هم دارد که با پیام طولانی خواهد شد

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

توصیه می کنم برای اخذ مشاوره کاربردی با یکی از همکاران وکیل در تماس باشید
تعدد موضوعات قابل پاسخگویی بصورت نوشتاری نیست