مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک پدری توسط نامادری

سلام پدر من پارسال فوت کرد یه ملک از او به جا مانده که زن دوم پدرم آن را تصرف کرده و اجاره داده و به نفع خود استفاده میکند و با ما اصلا همکاری نمیکند و هیچ مدرکی از ملک را به ما نمیدهد تکلیف ما چیست؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اجرت المثل ایام تصرف ایشان به شما تعلق می‌گیرد منتهی شرایط خاصی دارد دوم اینکه کلا میتونید ملک را فروش بگذارید و هر کس سهم خود را بردارد یا اینکه کلا خلع ید مشاعی صورت گیرد و ملک در این حالت در تصرف هیچ کس نباشد همگی شما مالک باقی میمانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست انحصار وراثت مطرح نمایید
و دادخواست تقسیم ترکه را اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید با عنوان اجاره مال غیر شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه نکرد دادخواست دهید راه حل وجود دارد

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

ابتدا باید انحصار وراثت کنید و بعد باید با بررسی شرایط راه حل مناسب را پیشنهاد داد.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

حصر وراثت دهید سپس با لحاظ قراردادن شرایطی ملک به فروش می‌رود درزملن تصرف میتوانید تقاضای اجرت کنید