مشاوره حقوقی رایگان - انتقال خودرو وکالتی

سلام
بنده خودرویی خریدم فروشنده به من وکالت داده ولی داخل وکالت نوشته حق توکیل به غیر را ندارد الان من میتونم نوبت تعویض پلاک بگیرم ولی خودرو را به نام شخص دیگری بزنم یا خیر؟
اگر نتونم به نام کسی دیگر بزنم فروشنده میتواند از دوباره وکالت بدهد که حق توکیل داشته باشم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن وکالت نامه شما خوانده شود تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

شما میتوانید نوبت تعویض پلاک بگیرید و در آنجا بنام هرکس که بخواهید تعویض پلاک نمایید ولی شخصی که میخواهید بنامش تعویض پلاک کنید باید در مرکز تعویض پلاک حضور داشته باشد

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام از دو طریق مشکل شما بدون مراجعه به مراجع قضائی قابل حل است اول اینکه موکل یا همان فروشنده مجدد وکالتنامه ی دیگری بنام شما تنظیم ودر اختیار شما قرا دهد ودوم اینکه شما سند خودرو را بنام خود با وکالتنامه فعلی تنظیم کنید سپس بعنوان مالک هر گونه تصرف مالی برای شما میسر است مشروط بر اینکه وکالتنامه شما وکالت مملک باشد یعنی وکالت در فروش هم از فروشنه داشته باشید موفق باشید

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

نداشتن حق توکیل بغیر اینست که حضرتعالی نمیتواند انجام امور وکالت با اختیارات مندرج را به شخص دیگری توکیل نمایید ولی چنانچه در اختیارات حق فک پلاک و اخذ سند و فروش داشته باشید میتوانید اینکار را انجام دهید