مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک

سلام بنده از یک نفر طلب داشتم بابتش یک چک داده که به نام من انتقال زده، در موعد چک پول نداشت من هم برگشت زدم نوشته به دلیل عدم موجودی، صاحب چک وکیل هست، بعداز برگشت خوردن چک رفته از اون که به من انتقال داده به دلیل کلاهبرداری شکایت کرده به دادگاه هم لایحه داده برای پس دادن لاشه چک، کلا حق من ضایع میشود تکلیف من چی هست؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صاحب حساب مکلف به پرداخت وجه چک می‌باشد و شکایت صاحب حساب علیه شخص اول، تأثیری در مطالبات شما نخواهد داشت فلذا شما نسبت به پیگیری وصول وجه چک اقدام نمائید‌.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت علم شما به فساد چک بله چک عودت میشود ولی در صورت جهل شما به فساذ رابطه اول و اینکه دارنده با حسن نیت باشید، صادر کننده ملزم به پرداخت است