مشاوره حقوقی رایگان - مصرف مسکر

من در حال امدن به خانه اسنپ گرفتم یک و نیم لیتر عرق داشتم راننده احساس خطر کرده بوده گزارش کرد و من رو گرفتن رفتیم کلانتری تست دستگاهی گرفتن گفتن تستت اوور هست نوشتم قبول ندارم و روی قبضش امضا و اثر انگشت زدم صبح رفتم دادسرا گفتن یک استکان ازش کم شده تو نخوردی کی خورده گفتم من نخوردم گفت بنویس پروندتو سنگین نکن بگو یک جرعه خوردم و تقاضای عفو و بخشش دارم وگرنه میفرستمت زندان با اینکه وثیقه گذاشته بودم
گفتم نخوردم گفت شاهدم داری راننده شاهده سنگین نکن پروندتو بنویس منم حقیقتأ شل شدم نوشتم گفت بزنن مصرف مسکر بعدم گفت تو سال 97 سابقه داری گفتم اشتباه شده بود تبرئه شدم گفت مهم نیست اینجا ثبت شده میخواستم بدونم واسه دادگاه چکار کنم و مجازاتش چی هست ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مجازات شرب خمر از سوی دادگاه تعیین می‌شود و شلاق است به هر حال تصمیم با دادگاه رسیدگی کننده می‌باشد