مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر دادگاه

سلام کمرپسرم درتصادف اسیب دیدولی ظاهری نبودفقط تاسه هفته دردمیکردپزشکی قانونی درنظریه خودنوشت کمرمتالم است حالاقاضی برای کمرمتالم دیه ای مقدرنکرده رفتم پیش قاضی گفت اخه کمرمتالم دیه نداره درصورتیکه کمرپسرم تاچندروزدردمیکردوخوب شدحالابایدچکارکنم تادیه کمرش روبدن

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تعیین دیه یا عرش با پزشکی قانونی است قاضی طبق نظر کارشناسی پزشکی قانونی حکم صادر می‌نماید به هر حال می‌توانید به حکم دادگاه در مهلت مقرر اعتراض نمایید