مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دزدی

سلام من حدود یک سال ونیم پیش برادر زاده ام تصادف کرد ومن مجبور شدم به شهرستان بروم دربین راه زن بابای شوهرم که تازه دوماه بود ازدواج کرده بودند تماس گرفت وگفت که گوشی من رو دزدی بعد از مراسم ختم برادرزاده ام وقتی آمدم منزل دیدم که شوهرم رو تهدید کرده که ابروش ومیبره وپول ازش گرفته بوده وبنده بعد از چند ماه متوجه شدم به اون خانم هرچی گفتیم که کارتن گوشی رو بیار تا شکایت کنیم وپیدا بکنیم نداد چند نفر وفرستادم که کارتن وبیاورند نداد وتوی محل زندگی واقوام آبروی مرا برده بعد مشخص شد که خواهر شوهرم هم با زن باباش این تهمت وزدن

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر مدارک و ادله کافی دارید به اتهام تهمت و افترا از نام برده در محل خود شکایت نمایید