مشاوره حقوقی رایگان - مسدودشدن کارت بانکی

سلام‌ خسته نباشین اقا چند روزپیش یک مبلغی به کارتم‌ اومد و روزبعد حسابم بسته شد بعد از پیگیری متوجه شدم پلیس فتاه بسته یک اقایی لینکی تو گروها باز کرده و بلافاصله از حسابش پول کم میشع و به کارت من اضاف شده حالا اون اقا از طریق پلیس فتاه با من تماس گرفته و پولشو میخواد پولش 10میلیون است تو حسابم و کارتم مسدوده و منم پولی ندارم بهش بدم تا رضایت بده حسابم باز بشه و من حالا چکار کنم تا هردوطرف بیشتر الاف نشیم راهی است به من بگید ممنونم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه و درخواست خود را اعلام فرمایید