مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ارش

وقت بخیر من دو سال پیش اقدام به خرید پژو 405 کردم هر کاری میکردم نه فروشنده نه صاحب پلاک برا تعویض پلاک همکاری نمیکردن با کلی بدبختی تونستم وکالت نامه بگیرم وقتی تعویض پلاک رفتم متوجه شدم خودرو اتاق تعویض و تیکه گذاری می‌باشد بعد 25 روز مطالبه ارش کردم ولی دادگاه بدوی مطالبه ارش من رو رد کرد به دلیل دیر اقدام کردن حالا چکاری باید انجام بدم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است می‌توانید به رای دادگاه در مهلت مقرر اعتراض نمایید