مشاوره حقوقی رایگان - گرانتر گرفتن و تحویل ندادن خودرو سرموقع

سلام من 2تا ماشین رو برای صافکاری بردم که نصف پول 20میلیون اول گرفت وقراربود یک ماه تحویل بده حالا نزدیک 2ماه بیشتر هنوز امروز و فردا می‌کنه و ماشین رو تحویل نداده یک ماشین رو نتوانسته درست کنه وخرابتر از اول طبق فیلم ماشین که موجوده به ما برگردوندهولی یکی دیگه هنوز دستش هست 2ساعت ماشین بیشتر کار ندارم ولی از درست کردن آن امتناع میکنهبه ماشین خیلی خسارت وارد کرده چه کار کنم .شکایت کنم کاری پیش میره چون من شنیدم اتحادیه صافکاران پیگیر نیستند وادم رو اینقدر اذیت میکنند که بی‌خیال بشی .ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به اتحادیه مربوطه مراجعه و درخواست خود را ارائه نمایید